BIZNIS RUN, premierno na obali

By
Updated: oktober 3, 2018

V sklopu Športnega vikenda Portorož, ki ga gostimo od 12.-14. oktobra v biseru slovenskega turizma, (več info o ostalih dogodkih v Portorožu TUKAJ) bo petek namenjen premiernem dogodku, namenjenem za podjetja in organizacije. BIZNIS RUN bo humanitarno tekaški dogodek, kjer lahko sodelujejo 2, 3 ali 4 članske ekipe na 10 km trasi. Predaja štafet je na vsake 2.5 km.

POTEK DOGODKA JE SLEDEČ: Start teka za prvega člana je v centru Portoroža, predaja štafete v Marini Portorož. Trasa je lepa in slikovita in poteka iz ploščadi v centru Portoroža po promenadi vse do otoka v Marini Portorož, kjer čaka drug udeleženec. Le ta prevzame štafeto in teče nazaj do centralnega prizorišča. Tam tretji udeleženec prevzame štafeto in ponovi vajo. Zanimivost so kategorije, kjer se seštevajo leta udeležencev.

V sklopu dogodka, bomo za vsak pretečeni kilometer donirali po 1 EUR Lions klubu Zarja Portorož in tako povezali, šport, podjetništvo in humanitarno noto, v dogodek za katerega menimo, da ima svetlo prihodnost.

Prijave za ekipe so na voljo na URADNI SPLETNI STRANI TUKAJ.

Pohitite, ob predhodni prijavi vas čaka lepa tekaška majčka z dolgimi rokavi.

Se vidimo


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja