Bike festival Portorož izpeljan več kot uspešno

By
Updated: april 9, 2015

Portorož se je v soboto prebudil v prekrasen sončni vikend, ki sta ga popestrila dva izjemna rekreativna dogodka. Sobotno dopoldne se je odvilo v znamenju 3. Bike festivala, ki se ga je udeležilo rekordnih 300 ljudi. Kolesarje so trase vodile čez mejo Sečovlje na Hrvaško, najvztrajnejši so se popeljali vse do Vižinade in nazaj.  Množična rekreativna kolesarska prireditev je bila namenjena vsem generacijam – mladim, starejšim, družinam.

Udeleženci so lahko izbirali med malim družinskim kolesarskim maratonom – primeren za tiste najmlajše in manj pripravljene (20 km), srednjim rekreativnim kolesarskim maratonom – za rekreativce, in tiste bolj pripravljene (60 km). Prvi se je odvijal v soboto, s pričetkom ob 11. uri,  veliki kolesarski maraton za resne rekreativce in vrhunske kolesarje (90 km) pa v nedeljo, s pričetkom ob 10. uri.

bike-fest-fb-banner-kolaz

 

Med udeleženci so izžrebali bogate nagrade pokroviteljev. Na cilju so udeleženci maratonov prejeli tudi spominsko medaljo, diplomo in bon za prehrano.

bike-fest-fb-banner-NAGRAJENCI

 

bike fest sponzorji skupaj web 7

V posebno čast nam je, ker je Športni vikend Portorož potekal v humanitarnem duhu. Denarno pomoč, zbrali smo 375,00 EUR, smo tokrat namenili Lions klubu Portorož Zarja, ki bo sredstva podal v roke deklice Aurore, ki ima hude zdravstvene težave. Veseli smo, ker smo ji pomagali in vsaj nekoliko olajšali vsakdan. V človekoljubnem duhu bi radi delovali še naprej. Želimo si, da dogodek postane tradicionalen in privabi ljudi vseh generacij. Tako bomo še lažje ponudili roko pomoči potrebnim.

lions klub don

GALERIJA DOGODKOV 1. DEL2. DEL

Najdete nas tudi na Facebooku

Še enkrat hvala vsem za udeležbo in vabljeni na naše prihodnje dogodke!

Se vidimo jeseni 😉

PR_BF_2


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja