9. Bike festival Celje, uspešno za nami

By
Updated: maj 21, 2018

Tradiconalni kolesarski dogodek, ki povezuje tako staro in mlado na prelepih tarsah v okolici Celja in v Savinjski dolini je za nami. Vreme nam tokrat pred startom ni šlo na roko. Se je pa tekom kolesarjenja otoplilo, ceste so se posušile in proti koncu je že sijalo sonce. Najbolj seveda pa zaključenem dogodku, ko smo z veseljem spilo pivo ali dve.

Kot kaže pa tokrat vreme ni imelo vpliva na prvo skupino najhitrejših kolesarjev, ki se je na najdaljši 108 km trasi podala v silovitem tempo. Povprečna hitrost najhitrejših v cilju pa je tokrat presegla 42 km/h, kar še enkrat priča, da je trasa res izredno hitra in podlaga zelo gladka. Seveda pa so tudi kolesarji zelo dobri. Ta skupina se skoraj sigurno ni ustavila na okrepčevalnici v Polzeli, kjer smo letos premierno za naše sladokusce-po srcu kolesarje, pripravili tudi postanek s čevapčiči. Kdor jih ni poizkusil mu je lahko zelo žal.

Slike iz dogodka sledijo tekom dneva, ko bomo objavili tudi nagrajence, ki nagrad na dogodku niso prevzeli.

Glavna nagrada kolo SPECIALIZED, ki ga je podaril BL ŠPORT-CONCEPT SPECIALIZED STORE iz Celja pa je šla v roke in noge srečnežu iz Maribora.

GALERIJA 1

GALERIJA 2

GALERIJA 3

Še enkrat čestitke vsem in se vidimo na naših naslednjih kolesraskih dogodkih:

7. BIKE FESTIVAL LJUBLJANA, v Ljubljani (8. septembra).  PRIJAVI SE TUKAJ

9. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ, zaključek akcije Slovenija kolesari (14. oktobra). PRIJAVI SE TUKAJ

SREČNO


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja