9. Nočni tek Ljubljanica vabi

By
Updated: avgust 28, 2018

Tradicionalni, tokrat že 9. Nočni tek Ljubljanica je pred vrati. Tekači bodo ulice nočne Ljubljane zavzeli v soboto, 8. septembra. Tudi tokrat bomo tekli na 5 km, 10 km in 21 km, kar bo služilo kot idealno testiranje forme in priprava za Ljubljanski maraton.

Start dogodkov bo tokrat v samem centru Ljubljane, na našem novem prizorišču, na Mestnem trgu in na Stritarjevi ulici. Od tu se bodo udeleženci podali po trasi mimo Prešernovega trga in naprej ob Ljubljanici. Preostali del trase ostaja nespremenjen in krog dolžine 5 km udeležence v cilj pripelje iz Prešernovega trga na Stritarjevo ulico.

Prijave so še vedno odprte. Prevzemno mesto številk in paketov bo tokrat v Mestni hiši ob Robbovem vodnjaku že od petka, 7. septembra dalje. Nižja cena prijavnine velja do vključno 3. septembra. Vsekakor pa si lahko z enim plačilom zagotovite tudi nastop na finalnem nočnem teku v Portorožu. Trenutna cena prijavnine za oba teka NOČNI TEK LJUBLJANICA in NOČNI TEK PORTOROŽ-FINALE pa znaša 39 EUR.

Uradna spletna stran dogodkov je: www.ljubljanica.net kjer lahko izpolnete svojo prijavo in si zagotovite startno mesto na tekaškem spektaklu v centru Ljubljane.

Se vidimo. 


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja