13. Novoletni skok v morje, voščilo za uspešno 2017

By
Updated: januar 3, 2017

Rekorden obisk na tradicionalnem dogodku na novega leta dan smo zabeležili tudi letos. 13. Novoletni skok v morje je po številu udeležencev postavil nov mejnik, saj se je dogodka udeležilo 545 registriranih udeležencev. Preko 5000 gledalcev na dogodku pa je pomenilo tudi to, da je promet v Portorožu praktično zastal in zelo težko se je bilo prebiti do prizorišča. To je okusila tudi naša Playbojeva zajčica Nataša Naneva, ki je bila zadolžena za ogrevanje udeležencev. Po eni uri in pol vožnje in zastojev iz Izole do prizorišča, ji enostavno ni uspelo priti in ogreti množico, zato je udeležence pozdravila le še, ko so prihajali iz morja. Za nastali spodrsljaj se v njenem imenu iskreno opravičujemo.

pr_img_2599

Rekordno toplo vreme in najvišja temperatura morja, ki smo jo v zadnjih letih zabeležili, pa je vsekakor pripomogla k rekordu in pridobitvi naziva AMBASADOR slovenskega morja, ki so si ga izzivov željni udeleženci tudi zaslužili.

Vsekakor ne smemo pozabiti, da bomo v sklopu izvedbe našega dogodka 1 EUR od vplačane startnine udeležencev namenili Lions klubu Portorož Zarja za pomoč slepim in slabovidnim. Zatorej smo bili tokrat dobrodelni tudi z vašo pomočjo.

Primerjava obiska Triglava z skokom v mrzlo morje dobiva pravi pomen, saj smo obe znameniti točki končno povezali. Glede na to, da promoviramo naš edinstven dogodek kot dogodek, ki ga mora okusiti vsak Slovenec najmanj enkrat v svojem življenju in je podoben obisku Triglava, je končno dobil pravi pomen. Z unikatnimi kopalkami je naša udeleženka zasedla najvišjo točko Slovenije in Novoletni skok v morje povzdignila do 2864 metrov. BRAVO.

nsvmtriglav

Več o dogodku si lahko ogledate na uradni spletni strani: www.novoletniskokvmorje.eu

Uradne slike so že na voljo:

GALERIJA 1 TUKAJ

GALERIJA 2 TUKAJ

GALERIJA 3 TUKAJ

Več o dogodku tudi na naši FB STRANI TUKAJ

SREČNO 2017


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja